Positive mind

Over mij

Positieve Mind is opgericht door Cindy Braun, gespecialiseerd in psychologie en gezondheid, stressmanagement en positieve psychologie.

Met al meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden geloof ik dat positiviteit de sleutel is tot succes en groei, ik streef ernaar om deze positieve energie te delen met de mensen om me heen. Door persoonlijke ervaring heb ik ervaren dat gedachten de kracht zijn achter je bestaan.

Mijn aanpak heeft een stevige basis in wetenschappelijk onderzoek en ik sta voor korte resultaatgerichte trajecten.

Cindy Braun

Persoonlijk

Ik bied persoonlijke coaching die volledig is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. In een veilige omgeving werken we samen aan het beheersen van stress en het versterken van je mentale veerkracht.

Ervaren

Met meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden heb ik geleerd dat positiviteit essentieel is voor succes en groei. Ik streef ernaar om deze positieve energie te delen en mensen te helpen hun gedachten om te zetten naar kracht.

Bewezen

Mijn aanpak is gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de positieve psychologie en gezondheidsonderzoek. Door evidence-based technieken toe te passen, zorg ik ervoor dat mijn coaching en workshops effectief en betrouwbaar zijn.

Your only limit is your mind