Wij helpen

Onze diensten

Bij Positive Mind geloven we dat stressmanagement en positiviteit de sleutel is tot een gelukkig en gebalanceerd leven. Onze methoden, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, helpen je om stress te herkennen en effectief te beheersen. Samen werken we aan het vergroten van je veerkracht en het omzetten van stress naar kracht.

Jongvolwassenen

Voel je de druk van prestaties en deadlines op school? Maak je je zorgen over de wereld om je heen? Je bent niet alleen. Bij Positive Mind begrijpen we de uitdagingen waarmee jij als jong volwassenen wordt geconfronteerd. Onze 1-op-1 coaching helpt je om stress te beheersen en veerkracht op te bouwen, zodat je weer vol vertrouwen in het leven kunt staan.

Bij Positive Mind blijven we niet hangen bij de oorzaken, maar focussen we ons op positieve oplossingen die helpen. Samen gaan we aan de slag en krijg je na 1 sessie direct grip op stress. Onze individuele coachingssessies bieden een veilige ruimte om te ontdekken hoe je stress kunt omzetten in kracht.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Volwassenen

Voel jij de constante druk om alle ballen hoog te houden en op elk gebied in je leven optimaal te presteren? Maak je je zorgen over de toekomst en lukt het je maar niet om positief vooruit te kijken?

Bij Positive Mind leren we je hoe je uit deze spiraal kunt komen. Met persoonlijke begeleiding en praktische tools helpen we je om grip te krijgen op je gedachten en emoties, zodat je met vertrouwen en veerkracht kunt navigeren door het leven. Ontdek hoe je innerlijke rust kunt vinden te midden van de chaos en neem de controle over je leven terug.

Organisaties

Stress- en burn-out klachten door mentale problemen bij medewerkers is een serieus gezondheidsprobleem en bedrijfsrisico. Hoe voorkom je deze en wat werkt preventief om veerkracht te vergroten waardoor bevlogenheid toeneemt? Met de op maat gemaakte evidence- based trainingen van Positive Mind gaat jouw team aan de slag om energiebronnen en competenties te versterken voor mentale fitheid en duurzame inzetbaarheid.

Onderwijsinstellingen

Bijna de helft van de jongeren in Nederland voelt zich gestrest. Dit is een groot probleem voor hun welzijn en leidt vaak tot voortijdige schooluitval. Hoe kun je dit voorkomen en wat werkt preventief om veerkracht te vergroten, zodat welzijn en zelfvertrouwen toenemen?

Tijdens de evidence-based workshops van Positive Mind leren studenten stress te herkennen en helpend gedrag toe te passen, waardoor ze weer regie over hun leven krijgen. In deze workshops werken we samen aan het vergroten van hun energiebronnen en kwaliteiten. Laat studenten ontdekken hoe stress kan worden omgezet in kracht.

zet de eerste stap

Maak een afspraak

Plan een vrijblijvende afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek of inspiratiesessie om samen te onderzoeken wat Positive Mind voor jou kan betekenen.

Contact

info@positive-mind.nl